Weer thuis
Door: Rick en Margot
Blijf op de hoogte en volg Margot en Rick
12 Februari 2010 | Nederland, Meppel
Dag 22: Redelijk vroeg uit de veren. We hebben geprobeerd om via internet in te checken. Helaas...
Toen maar snel de zwemkleren aangetrokken want er was een groep Duitsers gearriveerd en ook waren er KRAS Nederlanders bijgekomen. Deze mensen proberen zelfs deze locaties al te verzieken met het spelletje Wie het vroegst zijn handdoekje neer kan leggen.. Vervolgens zitten ze de halve dag elders en kunnen anderen (lees: wij) bijna nergens meer fatsoenlijk zitten. Nu waren we er bijtijds bij en hebben de hele dag van ons daalderse plekje genoten. Beetje lezen, beetje muziek luisteren, beetje kletsen en met die hoge temperaturen natuurlijk veel drinken anders droog je uit.
's Avonds het laatste avondmaal. Leuke verhalen en veel bedankjes aan het adres van Trudy, onze voortreffelijke reisbegeleidster.
Vanmorgen was het vroeg dag. Om 3.15 uur (1.15 uur NL tijd) ging de wekker. Om 6.00 uur vlogen we van Mombasa naar Nairobie en om 8.30 uur van Nairobi naar Amsterdam. Topvlucht met Kenia Airlines in een fonkelnieuwe 777 die half leeg was.
Om 15.00 uur NL tijd arriveerden we op Schiphol alwaar Dirk en Henny ons opwachtten. Thuis aangekomen konden wij onze schitterende badkamer bewonderen. Geweldig!
De reis samengevat:
Begin erg hoog tempo. Hele leuke gavarieerde groep. Heel veel dieren op byzondere manieren gezien en vastgelegd. Een geweldige reis met een geweldige reisleidster. Kenia en Tanzania, met wat meer inspanning moet daar veel meer uit te halen zijn. De jeugd is vrolijk en gemotiveerd (hoewel arm). Er zijn teveel volwassenen die liever niet werken. De mensen moeten echt tot werken worden aangezet. Ze zullen er zelf alles aan doen om zo min mogelijk te hoeven doen. Doodzonde!
Beide landen hebben een weergaloze natuur. Zeer de moeite waard om eens te bezoeken. Wij lezen de verhalen graag.
Allemaal dank voor het lezen van onze belevenissen al zijn ze deze keer wat beknopt weergegeven.
Groeten van Margot en Rick
12 Februari 2010 - 19:57
Egwin:
Welcome home !! -
12 Februari 2010 - 20:12
Gerda:
moi laiverds,
een superreis gehad dus.
maar ook lekker weer thuis. nieuw badkamertje begrijp ik. nu wennen aan sneeuw en kou.wát een overgang. heeft ook weer z'n bekoring.heb genoten van de verhalen. ben benieuwd naar de
pjaatjes en verhalen. eerst bijkomen lijkt me.lieve groet gerda -
12 Februari 2010 - 20:16
Iris:
Welkom thuis en tot gauw! Als het jullie uitkomt kunnen jullie donderdag wel mee-eten. Dan hoef je ook niet eerst terug naar Meppel Margot. -
12 Februari 2010 - 20:45
Jeroen & Marjan:
Weer terug in ons kikkerlandje. Weer met mooie verhalen en een berg foto's waarschijnlijk.
Margot ga je komend weekend nog schaatsen of is de overgang te groot! -
12 Februari 2010 - 21:03
Gerjan En Wendi:
Welkom terug in ons koude kikkerlandje. Zo te lezen en al te hebben gehoord, hebben jullie een mooie vakantie gehad. Geniet van de herinneringen en de foto's al zal het nog wel even duren voordat je die allemaal op orde hebt. En geniet ook volop van jullie nieuwe badkamer!
Gerjan en Wendi -
13 Februari 2010 - 10:07
Gerrit En Ellie:
Hoi,
Opnieuw een zeer geslaagde reis beleefd en
gelukkig, voldaan en gezond weer terug in het winterse Meppel.
Vervolgens waarschijnlijk gelijk het prachtige nieuwe (opgepoetste)bad uit geprobeerd en bij komen van de vermoeienissen.
Wij hopen nog eens wat foto's te mogen bekijken t.z.t.
Gerrit en Ellie.