Kabbelen naar het eind? - Reisverslag uit Quepos, Costa Rica van Margot en Rick - WaarBenJij.nu Kabbelen naar het eind? - Reisverslag uit Quepos, Costa Rica van Margot en Rick - WaarBenJij.nu

Kabbelen naar het eind?

Door: Rick en Margot

Blijf op de hoogte en volg Margot en Rick

21 Januari 2009 | Costa Rica, Quepos

Hoi allemaal,
Met de 4x4 taxi en een korte boottocht zijn we naar Drake Bay gereisd. Drake Bay is ook erg afgelegen. Vanaf de lodge had je een geweldig uitzicht over de Pacific. Daar was dan ook veel mee gezegd. De weg omhoog naar de lodge was erg steil om te lopen en ook niet best geplaveid. De kamer zelf was slecht onderhouden. Dat er een douche is met koud water is te begrijpen, maar dat je alles zo verwaarloosd is gewoon jammer. Het dagprogramma wordt wat minder interessant. Bij Drake Bay hebben we een wandelingetje gemaakt naar een strandje, waar we hebben gezwommen. Dit soort relaxte tochtjes is echter minder aan ons besteed. De natuur was min of meer hetzelfde als dat bij het tentenkamp. Het strand was wel een waar bounty strand. Vandaag zijn we per boot en bus naar Quepos gegaan. Tijdens de bootreis zagen we nog een krokodil en een boa constrictor. Hier in Quepos hebben we leuke onderkomens, maar het ligt eigenlijk net iets te ver bij Manuel Antonio vandaan. Morgen gaan we daar naar toe. Eerst wandelen in het Nationaal Park en vervolgens met de zeilboot langs de kust. 1 en ander voelt als kabbelen naar het einde omdat er voor ons geen nieuwe plaatsen meer op het programma staan. We gaan er natuurlijk wel ten volste van genieten want nu hebben we nog vakantie. Op de laatste dag gaan we naar de vulkaan POAS alwaar de aardbeving plaats had (in de buurt ervan). Vandaag is de weg net weer vrijgegeven.
De mensen die naar de vrienden van Amstel gaan: heel veel plezier. We gaan komend jaar graag weer mee.
Tot later. Adios!
Margot en Rick

• 22 Januari 2009 - 07:33

P36:

Hoi, hoi,

Het einde van de reis komt nu echt in zicht. We zijn benieuwd wat jullie aan gaan treffen in het aardbevinggebied. Als de weg pas net weer vrijgegeven is, is het vast nog wel een slimme toestand daar. Maar goed, jullie kunnen er weer heen/langs in elk geval. Geniet inderdaad nog van de laatste vakantiedagen en van de laatste mooie zonnedagen, want die zijn hier ver te zoeken!

Groeten Gerjan en Wendi

• 22 Januari 2009 - 07:46

Gerrit En Elly:

Hoi,
    Al jullie berichten zorgvuldig en met plezier weer gelezen.
    De vele foto's hopen we nog eens een keer te mogen bekijken, we zijn benieuwd.
    De laatste dagen van een vakantie zijn vaak bepalend hoe je er op terug kijkt, dus mede een reden er een perfecte afsluiting van te maken.
    Gerrit en Elly

• 22 Januari 2009 - 07:53

Egwin:

23 januari 2010, Pop in je Moerstaal (opvolger van Vrienden van Amstel Live)
    CU :)

• 22 Januari 2009 - 10:11

Herry En Marry:

Nou jongens , maak er nog een paar mooie dagen van en geniet van de warmte want hier is het koud en guur.
    Tot later en liefs van ons.

• 22 Januari 2009 - 10:52

Ed En Arina:

Vaak is het jammer dat het weer op het eind loopt maar soms ben je er ook wel weer aan toe.
    Stel je echter niet teveel voor van Nederland want op dit moment is het guur en regenachtig. Geniet dus nog maar van die laatste dagen. Wij gaan 10 februari naar Costa Rica en zijn erg benieuwd naar jullie foto's.
    Veel plezier nog.

Ed en Arina

• 22 Januari 2009 - 14:31

Jan En Ine:

Jammer dat de vakantie zo snel voorbij is!Wij wensen jullie alvast hele goeie reis, en natuurlijk zien we ter zijner tijd graag de foto's!
    Groetjes Jan en Ine

• 22 Januari 2009 - 20:36

Henny En Dirk:

Mochten jullie de mail nog weer lezen voordat de terugreis begint, dan wensen we jullie nog een paar fijne dagen en een goede terugreis. We zien jullie zondagmiddag wel weer op Schiphol. Groetjes en liefs uit Ruinen.