18-daagse reis door natuurparken in Zuid-Afrika
Door: Margot en Rick
Blijf op de hoogte en volg Margot en Rick
15 Oktober 2013 | Nederland, Meppel
De laatste voorgenomen vakantie liep uit op een deceptie.
Zoals jullie wel zullen weten hebben we die vakantie noodgedwongen moeten annuleren.
In tussentijd is er nogal wat gebeurd, waardoor we aan de ene kant blij zijn dat de vakantie niet door is gegaan, maar aan de andere kant natuurlijk niet.
Achteraf zijn we blij dat ik in Nederland was ten tijde van het faillissement, maar ja, door het faillissement ben ik wel mijn vakantiedagen van vorig jaar kwijtgeraakt. Sinds mei vorig jaar zijn we dus maar twee weken vrij geweest. Voor reislustige mensen zoals wij is dat veel te weinig. Al met al ben ik natuurlijk blij dat ik mijn baan heb kunnen houden, maar we zijn nu ook wel aan vakantie toe.
De reis gaat naar Zuid-Afrika en wel met Djoser. Vertrek is zaterdag en de groep bestaat uit 18 personen. 5 Mannen en 13 vrouwen ....
Het reisschema is als volgt:
Dag 1: Amsterdam - Johannesburg
Dag 15 Drakensbergen
Dag 16 Drakensbergen - Golden Gate nationaal park
Dag 17 Golden Gate NP - Johannesburg - Amsterdam
Dag 18: aankomst Amsterdam
Zoals te zien komen we in nogal wat Nationale Parken en de reis staat dus ook bol van de Game-drives. We hopen dan ook met veel mooie foto's terug te komen.
Geen idee of we tijdens de reis nog veel mogelijkheden krijgen om te internetten, maar waar de mogelijkheid zich aandoet, zullen we via deze weg van ons laten horen.
Reacties worden zeer gewaardeerd.
Mocht je de reis willen volgen via de site www.margotenrick.waarbenjij.nu
en je bent daar nu nog niet voor ingeschreven dan kun je dat op die site eenvoudig doen. Je krijgt dan een mail als wij een verhaal toevoegen.
Andersom: ben je wel ingeschreven op die site maar wil je helemaal niks over onze reis weten, dan kun je je eenvoudig uitschrijven.
Ben je actief op Facebook, dan zie je ongetwijfeld ook zo nu en dan wat voorbij komen.
Groeten van Margot en Rick
15 Oktober 2013 - 18:57
Jan En Ine:
Hallo Rick en Margot,
Nogmaals een hele mooie en gezellige reis gewenst!
Wij vonden het heel gezellig zaterdag, na jullie vakantie bellen of mailen we!
Geniet ervan!
Groetjes Jan en Ine
15 Oktober 2013 - 20:28
Gerjan, Wendi En Elin:
Hoi Margot en Rick,
Langs deze weg heel veel plezier, het is jullie gegund. Ga er lekker van genieten en inderdaad hopen wij ook dat jullie met vele mooie foto's terug komen. Het is een prachtig land, prachtige gebieden waar jullie langs reizen, dus het komt vast goed. Een mooie trip gewenst! -
15 Oktober 2013 - 20:50
Wilma:
hallo Rick en Margot,
Een hele mooie reis toegewenst. En natuurlijk wil ik graag weten hoe het allemaal gaat, dus als ik af en toe een berichtje krijg zou ik dat heel leuk vinden.
Groetjes Wilma -
16 Oktober 2013 - 07:32
Ellen Ruberg:
Hele fijne reis gewenst en leuk om op de hoogte te blijven van jullie avonturen.... -
16 Oktober 2013 - 08:38
Gerda Kampen:
Moi lui, een super mooie plaatjes vakantie in een gezellig groep, minstens zo gezellig als jullie want dan wordt het een toptijd. Ik volg jullie met jaloerse blik. Groetjes G. -
16 Oktober 2013 - 08:42
Poldertjes:
Hej hej,
Wat een heerlijk vooruitzicht. Wij wensen jullie een mooie reis toe. We genieten digitaal wel weer mee.
Pas goed op elkaar en heel veel plezier!
Jasper, Lieke, Martijn, Vincent en Regina -
16 Oktober 2013 - 18:24
Egwin:
Heel veel plezier...
Gaan we morgen nog wel quizzen ? -
16 Oktober 2013 - 19:19
Iris:
Leuk dat jullie weer een reisverslag zijn gestart. Hopelijk kunnen jullie tijdens de trip
af en toe online, want jullie verhalen zijn altijd heerlijk om te lezen voor jaloerse
thuisblijvers. Maar nu eerst nog 3 nachtjes slapen ;-) -
16 Oktober 2013 - 21:13
Henny En Dirk:
Programma ziet er weer prima uit met al die bezoeken aan natuurparken. We wensen jullie alvast heel veel plezier en geniet er van want jullie hebben het zeker verdiend na het moeten annuleren van de vorige reis en de problemen met Rick zijn werk etc. We kunnen ons goed voorstellen dat jullie aan een fijne vakantie toe zijn.
Groetjes uit Ruinen. -
17 Oktober 2013 - 17:25
Gerrit En Ellie:
Hoi Rick en Margot.
Een programma om van te smullen zo te zien en afgaande op wat anderen ervaren hebben als je dat zo hoort zal deze reis ook voor jullie ongetwijfeld een groot succes worden.
Wij hopen met jullie dat alles zonder te veel tegenslagen en in goede conditie z'n beslag mag krijgen en dat jullie volop mogen en kunnen genieten van deze welverdiende vakantie.
Groetjes
Gerrit en Ellie.